Elokuun tiedote

Hei, heinäkuun kisat on saatu onnistuneesti läpi. Kiitos taas kaikille toimitsijatehtäviin osallistuneille sekä tietenkin urhelijoille hienoista suorituksista.

Muistattehan, että seura järjestää matkan toimihenkilöille ja talkooväelle Ruotsi-maaotteluun lauantaina 3.9. Seura on varannut linja-autokuljetuksen sekä pääsyliput 55 henkilölle. Ilmoittautuminen onnistuu MyClub apin kautta, MyClub sivujen kautta taikka oheisen linkin kautta. https://porinyleisurheilu.myclub.fi/flow/events/4301943 . (Jos ongelmia, ota yhteys Heidiin.) HUOM. myös perheen urhellukoululaiset ovat tervetulleita matkaan mukaan. Huomioithan, että jos olet edustamassa seuraa SeuraCup finaalissa samana päivänä, niin sinne on oma kuljetus sekä pääsylippu maaotteluun SeuraCup kisaajille ja valmentajille/huoltajille.

Muistuksena vielä loppukesän kisoista. Seura maksaa pm-kisojen ilmoittautumismaksut, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Peruthan ilmoittautumisesi jos sairastut tmv. ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Seura maksaa myös aikaisempien vuosien tapaan 13-vuotiaiden aluehuipentuman ilmoittautumismaksut. SM-kisoihin jokainen maksaa ilmoittautumisen itse, ja hakee kulukorvauslomakkeella ilmoittautumismaksut kisojen jälkeen seuralta, mahdollisten muiden kulujen kanssa.

Kalevan Kisat kilpaillaan tulevana viikonloppuna (to-su) Joensuussa. Porin Yleisurheilua edustavat Pirkitta Marjanen (100 m ja 200 m), Laura Lepistö (7-ottelu), Eero Ahola (kuula) ja Juha Lahdenranta (kiekko).

12.-14.8. kilpaillaan Lempäälässä 16-17 -vuotiaiden SM-kisat ja Nurmijärvellä 14-15 -vuotiaiden SM-kisat. 28.-28.8. Vaasassa on 19- ja 22-sarjan SM-kisat ja SM-viestit juostaan Jyväskylässä 10.-11.9.

Ensi kauden harjoitusryhmiä aletaan jo myös miettiä, jos tiedät jo että lapsi/nuori ei ole jatkamassa urheilukoulussa ensi syksynä, niin ilmoitatahan siitä ohjaajaalle.