Elokuun tiedote2

Kalenvan Kisat ja nuorten SM-kisat (14-15 ja 16-17 -vuotiaiden) ovat ohi. Kaikista kisoista tuli hienoa menetystä ja Porin Yleisurheilu oli hyvin näkyvillä. Porin Yleisurheilun somekanavilla on ollut kisoista juttua ja urheilijoiden menestystä on saatu lukea näiltä kanavilta. Muistattehan, kun seuralle tehdään kulukorvaushakemus kisoista, niin liitteenä pitää olla myös kuitit. Jos hakemus tehdään lapsen/nuoren nimellä ja laskulla on kilometrejä, tarvitaan myös huoltajan hetu jotta kilometrit voidaan ilmoittaa verottajalle.

Ruotsi maaottelusta lähti usealle jäsenelle tieto, että olisi ilmoittautunut mukaan matkaan. Pahoittelut, tämä oli näppäilyvirhe ja olen poistanut kaikki nämä virheelliset ilmoittautumiset pois. Niihin ei siis tarvitse reagoida mitenkään. Ne ilmoittautumiset jotka on tehty linkin kautta, taikka minun (Heidin) kautta niin ovat voimassa. Tilaa on vielä, ilmoittautua voi MyClub apin kautta, MyClub sivujen kautta taikka oheisen linkin kautta. https://porinyleisurheilu.myclub.fi/flow/events/4301943 .

Jäljellä on tällä kaudella vielä 22-vuotiaiden SM-kisat ja SM-viestit ja SM-moniottelut nuorten osalta, sekä 9-15 -vuotiaiden pm-ottelut Parkanossa.

SeuraCup finaali kilpaillaan Vantaalla 3.9. Tänne lähdemme iskukykyisellä joukkueella. SeuraCup urhelijat saavat tarkemmat ohjeet ja tiedot valmentajilta.

Urheilukouluihin kaivattaisiin lisää (apu)ohjaajia. Myös pienten ryhmän vastuuvetäjää (yli 18-vuotias) etsitään vielä. Jos tunnet yhtään mielenkiintoa ohjaamista kohtaan, ota yhteys Kaisa Ihamäkeen (ihamaki.kaisa@gmail.com) ja kysy lisää. Muutamaan ryhmään kaivataan myös joukkueenjohtajaa, jos tämä homma kiinnostaa niin ole yhteydessä ryhmän vastuuvetäjään.

Urheilullista loppu kesää ja alku syksyä.