Heinäkuun tiedote

Ensimmäiset Porin Yleisurheilu Games -kisat kilpailtiin 11.-12.6. Porin Stadionilla. Osallistujia oli hieno määrä, enemmäkin toki olisi mahtunut mukaan. Kisat saivat hyvää palautetta, ja hyviä kehitysehdotuksia. Näillä eväin siis kohti ensi vuoden PYG kisoja. Kiitos kaikille talkootöissä mukana olleille. Ilman talkooväkeä ei voida kisoja järjestää.

Seura järjestää matkan toimihenkilöille ja talkooväelle (esim. kisoissa toimitsijoina olleille) Ruotsi-maaotteluun lauantaina 3.9. Seura on varannut linja-autokuljetuksen sekä pääsyliput 55 henkilölle. Ilmoittautuminen onnistuu MyClub apin kautta, MyClub sivujen kautta taikka oheisen linkin kautta. https://porinyleisurheilu.myclub.fi/flow/events/4301943 . (Jos ongelmia, ota yhteys Heidiin.) Ilmoittautuminen alkaa huomenna perjantaina klo 7.00. HUOM. myös perheen urhellukoululaiset ovat tervetulleita matkaan mukaan.

Huomioithan, että jos olet edustamassa seuraa SeuraCup finaalissa samana päivänä, niin sinne on oma kuljetus sekä pääsylippu maaotteluun SeuraCup kisaajille ja valmentajille/huoltajille.

Kisakausi on kuumimmillaan ja seuran instasta sekä facebookin sivuilta on saatu lukea hienoista suorituksista. Jos et vielä seuraa Porin Yleisurheilua, niin nyt viimeistään kannattaa aloittaa.

Seuraavia tärkeitä kisoja ovat mm. 19.-20.7. Kankaanpäässä 17 vuotiaiden – yleisen sarjan pm-kisat, 30.-31.7. nuorten piirihuipentuma Porissa ja 4.-7.8. Kalevan KIsat Joensuussa jonka jälkeen ovat nuorten SM-kisat. Porin Yleisurheilu järjestää piirihuipentuman, joten tarvetta on taas toimitsijoille ja muulle talkooväelle. Ilmoittautua voit Harrille hapa92@outlook.com tai 0400 516955.

Seura maksaa pm-kisojen ilmoittautumismaksut, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Peruthan ilmoittautumisesi jos sairastut tmv. ennen ilmoittautumisajan päättymistä. SM-kisoihin jokainen maksaa ilmoittautumisen itse, ja hakee kulukorvauslomakkeella ilmoittautumismaksut kisojen jälkeen seuralta, mahdollisten muiden kulujen kanssa.