Helmikuun tiedote

Hei! 

Tulevia tapahtumia:

Yleisurheilun SM-hallit kilpaillaan Tampereella 17.-18.2. Porin Yleisurheilijoista mukana on 5 urheilijaa; Veikka Loikas, Eero Ahola, Pirkitta Marjanen, Inkeri Ahokas sekä Laura Lepistö. Kilpailuja voi seurata Ylen lähetyksestä lauantaina klo 12.45 alkaen tai paikan päältä ostamalla lipun, lisätiedot kilpailun nettisivuilta. 

Samanaikaisesti lauantaina 17.2 Karhuhallissa kilpaillaan Satakunnan 9-15-vuotiaiden piirihallit. Ilmoittautuminen päättyy kilpailukalenterin kautta 15.2, joten vielä ehtii mukaan!

Tampere Junior Indoor Games kilpaillaan 8.-10.3. Seura maksaa 3.3. klo 12 mennessä ilmoittautuneiden maksut. Tämän ajankohdan jälkeen tulee ilmoittautumismaksu maksaa itse. 

Tärkeää:

Stipendien haku vuodelta 2023 on auennut, hakulomakkeeseen pääset täältä: https://www.porinyleisurheilu.fi/stipendit/

Aikuisten urheilukoulu starttaa lauantaina 9.3. Kyseessä on matalan kynnyksen yleisurheilua, jossa pääsee tutustumaan lajiin kantapään kautta. Sopii hyvin esimerkiksi yleisurheilijoiden vanhemmille! Lisätietoa: Kai Koski 0504372312

Ilmoittaudu osoitteessa:  https://porinyleisurheilu.myclub.fi/flow/events/6678087 

Toimitsijakoulutus (1. taso) järjestetään 19.3 Karhuhallilla klo 17-18.30. Koulutuksessa läpikäydään alle 13-vuotiaiden lasten kilpailusäännöt. Ykköstason kurssi (”starttikurssi”) on tarkoitettu vasta-alkajille, joilla ei ole varsinaista kokemusta kilpailuissa työskentelemisestä. Sitä tarjotaan erityisesti sellaisille lasten vanhemmille, jotka käyvät seuraamassa lastensa harjoituksia, ovat mukana kilpailuissa ja kaipaavat jotain omaa puuhailtavaa sen yhteydessä. 

Tuomarikoulutus (2. taso) järjestetään 21.3 Karhuhallilla klo 17-19. Kakkostason kurssilla käydään läpi yleisurheilun kaikki tärkeimmät säännöt ja totutaan samalla käyttämään oikein kansainvälistä sääntökirjaa sekä löytämään tarvittavat asiat sieltä nopeasti. Henkilö voi ohittaa ykköstason ja aloittaa kouluttautumisensa suoraan kakkostasolta, jos hänellä on jo ennestään kokemusta kilpailuissa toimimisesta sekä perustiedot yleisurheilun säännöistä. Koulutuksen voi käydä myös suoraan 19.3. käydyn 1-tason toimitsijakoulutuksen jälkeen. Koulutuksen voi myös suorittaa itsenäisesti netistä. Lisätietoa koulutusten sisällöistä: linkki SUL sivuille

Koulutusten kokoontumispaikkana on Karhuhallin aula. Koulutuksen teoria osuus käydään läpi Karhuhallin Kokoustila 1 salissa. Koulutukset pitää Kai Koski, lisätietoa: 0504372312

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN:

toimitsijakoulutus: https://porinyleisurheilu.myclub.fi/flow/events/6774366

tuomarikoulutus: https://porinyleisurheilu.myclub.fi/flow/events/6774375

Puhtaasti paras on verkkokoulutus, jonka avulla niin urheilijat, urheilijan tukihenkilöt kuin kaikki muutkin urheilutoimijat voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista. Koulutus opettaa ennen kaikkea urheilemisen vastuullisuudesta. Koulutus on ilmainen ja lyhytkestoinen (35min). Päätteeksi saat diplomin, joka on voimassa kaksi vuotta. Koulutukseen pääset luomalla tilin ja kirjautumalla sisään sivustolle tässä linkki .

Seurassamme on aloittanut uusi työntekijä Inkeri Ahokas. Elvi ja Inkeri toimivat molemmat seurakoordinaattoreina. Inkeri tekee osa-aikatyötä samoin kuin Elvi. Esittely julkaistaan pian seuran tiedotteena. 

Seuramme kevätkokous järjestetään 14.3. klo 18 seuran toimistolla. Tästä tulee tiedote vielä erikseen. 


Seuramme jäsenedut:

Jäsenedut sekä ohjeet jäsenkortin lataamiselle löydät seuramme sivuilta: seura ->jäsenedut   linkki

Intersport Puuvilla Pori -10% mainitsemalla jäsenyydestä kassalla (pois lukien poisto-, viheltävät hinnat- sekä seuravaatetuotteet, polkupyörät -5 %)

K-Supermarket Karjaranta -5% näyttämällä jäsenkorttia kassalla (pois lukien tupakka, alkoholi, plussa-tarjous ja veikkaus-tuotteet)

Ravintola Maku lounas hintaan 12 € (norm. 12,70 €) näyttämällä jäsenkorttia kassalla

Elixir-Fysion fysioterapiapalvelut -20% jäsenille sekä alaikäisten jäsenten huoltajille näyttämällä jäsenkorttia (pois lukien shockwave-hoidot ja teippaus)

GOGO Express kuntosalit PorY jäsenille sekä samassa taloudessa asuville perheenjäsenille: ilmainen tutustuminen (norm 10 €) Jäsenyys 18€/kk (norm 29,90€/kk) mainitsemalla PorY jäsenyydestä vastaanotossa. 

Jäsenetuja on tulossa lisää, niistä tiedotukset erikseen 🙂