Lokakuun tiedote

Hei,
johtokunta on päättänyt, että nuorten alueellisen maajoukkueleirityksen (ANMJ) osallistuminen korvataan urheilijoille myös kaudelle 2021-2022. Leiritykseen osallistunut urheilija/urheilijan huoltaja tekee kulukorvaushakemuksen johon liitetään kuitti/tosite maksetusta maksusta. Matkoja ei korvata.

Kaikki kuluvan vuoden SM-kisojen kulukorvaushakemukset myös mahdollisimman pian sihteerille, viimeistään lokakuun aikana. Muistathan tarvittavat kuitit. Korvaamissäännöt löytyvät seuran sivuilta, materiaalipankista. Kaikki kulukorvaushakemukset sihteerille, sihteeri.porinyu@gmail.com.

Valmennustuista päätetään vuosittain syksyllä seuraavalle vuodelle. Erillistä valmennustukea voidaan maksaa kansainvälisen tason urheilijalle, aikuisten SM-
mitali-, tai lähellä mitalitasoa olevalle urheilijalle. Johtokunta nimeää nämä urheilijat joka vuosi, urheilijoiden menestyksen, tavoitteiden ja hakemusten perusteella.

Muistutuksena vielä, uudet urheilijat ilmoittautuvat seuran sivujen kautta, Seura – liity jäseneksi kohdasta. Urheilijaksi tai urheilukoululaiseksi ilmoittautuvan EI tarvitse erikseen ilmoittautua jäseneksi. Vapaiden paikkojen tiedustelu ensin ryhmän vastuuvetäjältä. Vetäjät löytyvät seuran sivuilta Seura – harjoitukset. Jatkavat urheiljat ovat MyClubissa valmiina ja he toimivat ohjaajien/valmentajien antamien ohjeiden mukaan. Aikaisemmista vuosista poiketen, lisenssit eli kilpailulupa tulee ostaa itse SuomiSportin kautta. Tähän löytyy ohjeet MyClubin tiedotteista, seuran sivujen tiedotteista, sekä seuran sivuilta Seura – lisenssin osto. Lisenssi pitää ostaa myös pienille, vaikka eivät kilpailisi kuin seurakisoissa. 13-vuotiaille ja nuoremmille siihen sisältyy myös vakuutus, eikä sitä ole mahdollista valita pois.

Mukavaa alkavaa uutta urheilukautta.

terveisin Porin Yleisurheilu