Maaliskuun tiedote

SM-halleista tuli hienoa menetystä Porin Yleisurheilulle, samoin nuorempien piirin hallikisoista. Vielä on pari hallikisaa jäljellä.

Porin Yleisurheilun ensimmäinen Porin Yleisurheilu Indoor Games kilpaillaan lauantaina 4.3. Muistuttelemme taas, että toimitsijat ovat erittäin tärkeä osa kilpailuiden läpiviemistä. Seuran järjestämiin kilpailuihin pääsee omat urheilijat ilman ilmoittautumismaksua, ja kisojen järjestäminen on seuran tärkeä tulonhankinta keino. Omat yhteystiedot voi välittää kisavastaavalle Harrille (hapa92@outlook.com) jos on kiinnostunut toimitsijatehtävistä.

Viime seurakyselystä onkin taas jo mennyt melkein pari vuotta. Viime kerralla saimme upeita ideoita meidän seuralaisiltamme ja heidän huoltajiltaan. Ajatuksia ja ideoita tarvitaan taas, joten vastaa kyselyyn 31.3.2023 mennessä.

Valitse alla olevasta listasta omaa rooliasi vastaava kysely ja vastaa siihen. Toki voit vastata useampaankin kyselyyn. Kiitos jo etukäteen, että olet kehittämässä seuraamme.

Toivomme sinulta avointa asennetta vastauksissasi. Kysely toteutetaan yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa. Kysely suoritetaan anonyyminä, joten yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa.

Lasten kysely (alle 14 vuotiaat) https://q.surveypal.com/1098.-Palautekysely-lapsille

Nuoret urheilijat https://q.surveypal.com/1050.-Palautekysely-nuorille

Aikuisliikkujat https://q.surveypal.com/557.-Palautekysely-aikuisliikkujille

Lasten vanhemmille https://q.surveypal.com/1496.-Palautekysely-vanhemmille

Ohjaajat/valmentajat, luottamushenkilöt, seuratyöntekijät https://q.surveypal.com/1089.-Oman-seuran-analyysi

Seuran sääntömääräinen kevätkokous perjantaina 17.3. klo 18.30 Amadossa (Keskusaukio 2), kahvitarjoilun vuoksi pyydetään ilmoittautumista 16.3. mennessä sihteeri.porinyu@gmail.com.