Marraskuun tiedote

Urheilukoulut ovat lähteneet vauhdikkaasti käyntiin. Muistattahan ostaa lisenssin SuomiSportin kautta, se on virallinen kilpailulupa ja alle 14-vuotiaille (2011 ja jälkeen syntyneille) siihen sisältyy Sporttiturva -vakuutus.

Seuran syyskokous valitsi Kai Kosken jatkamaan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Mika Parkkali ja Mika Ahomäki. Vanhoista jäsenistä Inka Keskitalo ei jatka, seura kiittää Inkaa panoksesta seuran toimintaan.

Seurakoordinaattori Valtterin työsuhde päättyi 31.10. Valtteri lähti kohti uusia haasteita. Seura toivottavaa Valtterille hyvää jatkoa. Uuden seuratyöntekijän haku on käynnissä, sopivasta henkilöstä voit vinkata puheenjohtajalle.

Ensi vuonna SM-kisaikäisten, eli 2010 ja aiemmin syntyneiden tulisi suorittaa Puhtaasti Paras -koulutus. https://puhtaastiparas.fi/fi/login?returnUrl=/fi Koulutus on ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen. Kuva suoritetusta koulutuksesta omalle valmentajalle. ”Puhtaasti paras on verkkokoulutus, jonka avulla niin urheilijat, urheilijan tukihenkilöt kuin kaikki muutkin urheilutoimijat voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista. Koulutuksen sisältö perustuu Maailman antidopingsäännöstöön, joka tuli voimaan 1.1.2021. ”

Seura kysyy kaikilta täysi-ikäisiltä alle 18-vuotiaiden vastuuvalmentajilta luvan rikosotteen kysymiseen. Tämä on osa Tähtiseura toimintaa. Suunnitelma alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta turvaaviksi toimiksi löytyy seuran sivuilta.

Ensimmäiset Kärkiseura -hallit kisaillaan 25.11. Mukana ovat Porin Yleisurheilun kanssa kärkiseurakoulutukseen osallistuneet Oulun Pyrintö, Lempäälän Kisa, Hämeenlinnan Tarmo, KU-58 ja Mikkelin Kilpaveikot. Toimitsijoita tarvitaan mukaan, voit ilmoittautua Harrille (Paattiniemi).