Porin yleisurheilun tavoitteellisen kilpaurheilun valmennusryhmä eli kilpatiimi

Kausi 2022 on pilotointivaihetta ja vuodelle 2023 on haku syksyn 2022 aikana. Tarkemmat ohjeet hakuun tulevat kesän aikana. Kaudelle 2022 valittujen alle 15v. urheilijoiden hakukriteerinä oli 15v. A-rajan tulos ja henkilökohtainen motivaatio. Yli 15v. urheilijoille vaatimuksena oli 3 pisteen tulos ja henkilökohtainen motivaatio. Motivaation katsottiin kuitenkin oleva määräävä tekijä. 

Porin yleisurheiluun on perustettu tiimi jonka tarkoituksena on nostaa nuoria motivoituneita urheilijoita kansalliselle sekä kansainväliselle tasolle. Ryhmään on valittu urheilijoita heidän motivaation ja tulostason pohjalta. Kilpatiimi sijoittuu urheilukoulujen ja sopimusurheilijoiden välimaastoon.

Pääosa urheilijoista on Porin yleisurheilusta, mutta lisäksi myös muista satakunnan seuroista. Meillä urheilija on keskiössä seurasta riippumatta.

Päävalmentajina tiimissä toimii Esa Rouvali, Jussi Ihamäki ja Samu Myllymaa. Joukkueenjohtajana toimii Harri Ahokas.

Nyt haemmekin yhteistyökumppaneita perustettavallemme tiimille. Haluamme tarjota yhteistyökumppaneille lisäarvoa jotta he kokevat myös hyötyvänsä yhteistyöstämme. Meillä on nyt tarjolla erilaisia tukimahdollisuuksia, mutta olemme valmiina räätälöimään ne myös teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Yhteistyökumppanimme