Liity jäseneksi tai toimitsijaksi


Seuran jäsenksi voi liittyä alla olevan linkin kautta. Jäsenmaksun ja kannastusmaksun suuruus on 20 euroa,  saat laskun liityttyäsi jäsenksi tai kannattajajäsenksi. 

Jos haluat mahdollisuuden harjoitella seuran vuoroilla (ei sis. kilpailulisenssiä eikä vakuutusta) voit samalla lomakkeella maksaa harjotuismaksun, joka on 50 € vuosi. Huomaathan, että seuran toimikausi on 1.10.-30.9. 

Urheilija- ja urheilukoulumaksuun sisältyy jäsenmaksu, joten urheilijaksi tai urheilukouluun ilmoittautujan ei tarvitse erikseen täyttää jäseneksi liittymistä. Kilpaileminen yleisurheilussa vaatii kaikilta lisenssin, eli kilpailuluvan. Lisenssi tulee itse ostaa SuomiSportin kautta (vaatii hetun), ohjeet kohdasta Seura - lisenssin osto. Lisenssiin sisältyy myös alle SM-ikäisille (alle 14-vuotiaille) vakuutus. 14-vuotiaiden pitää ostaa vakuutus itse lisessin yhteydessä jos oma vakuutus ei kata yleisurheilu toimintaa. 

Voit ilmoittautua myös toimitsijaksi. Toimitsijoita tarvitaan, jotta voimme järjestää kilpailuita. Kilpailuvastaava kyselee toimitsijoita ennen kisoja, joten voit jättää yhteystietosi jos toimitsijatehtävät kiinnostavat. Aikaisempaa kokomusta ei välttämättä tarvita, tehtäviä on monenmoisia. 


Liity urheilijaksi tai urheilukoululaiseksi »
Liity jäseneksi tai kannattajajäseneksi »
Liity toimitsijaksi