Liity jäseneksi tai toimitsijaksi


Seuran jäseneksi voi liittyä alla olevan linkin kautta. Jäsenmaksun ja kannastusmaksun suuruus on 20 euroa,  saat laskun liityttyäsi jäseneksi tai kannattajajäseneksi.

Jos haluat mahdollisuuden harjoitella seuran vuoroilla (ei sis. kilpailulisenssiä eikä vakuutusta) voit samalla lomakkeella maksaa harjoitusmaksun, joka on 50 € vuosi. Tämän voi maksaa Liity jäseneksi lomakkeen kautta. Uudet laskut lähtevät automaattisesti, jos et peru jäsenyyttä.

Seuran toimikausi on 1.10.-30.9. Eli urheilija/urheilukoulumaksu on voimassa aina ko. kauden ajan. Uusi kausi alkaa aina 1.10. Pelkät jäsenmaksut ovat toistaiseksi laskutettu vuoden alussa ja pelkkä jäsenyys on voimassa 1.1.-31.12.

Urheilija- ja urheilukoulumaksuun sisältyy jäsenmaksu, joten urheilijaksi tai urheilukouluun ilmoittautujan ei tarvitse erikseen täyttää jäseneksi liittymistä. Kilpaileminen yleisurheilussa vaatii kaikilta lisenssin, eli kilpailuluvan. Lisenssi tulee itse ostaa SuomiSportin kautta (vaatii hetun), ohjeet kohdasta Seura - lisenssin osto. Lisenssiin sisältyy myös alle SM-ikäisille (alle 14-vuotiaille) vakuutus. 14-vuotiaiden pitää ostaa vakuutus itse lisessin yhteydessä jos oma vakuutus ei kata yleisurheilutoimintaa.

Seurassamme on mahdollisuus toimia myös ohjaajana tai valmentajana. Ohjaajana tai valmentajana työskentelystä maksetaan pieni korvaus ja aiempaa yleisurheilutaustaa ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Arvostamme yleistä liikunnallisuutta sekä ohjaustaitoja ohjaajilta. Myös kaikenlainen liikunnallinen koulutus katsotaan eduksi. Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä seuran koordinaattoreihin Elvi Warwickiin tai Inkeri Ahokkaaseen (toimisto@porinyleisurheilu.fi) tai seuran puheenjohtajaan Kai Koskeen (kai.koski3000@gmail.com).

Voit ilmoittautua myös toimitsijaksi. Toimitsijoita tarvitaan, jotta voimme järjestää kilpailuita. Kilpailuvastaava kyselee toimitsijoita ennen kisoja, joten voit jättää yhteystietosi jos toimitsijatehtävät kiinnostavat. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvita, tehtäviä on monenmoisia.


Liity urheilijaksi tai urheilukoululaiseksi »
Liity jäseneksi tai kannattajajäseneksi »
Liity toimitsijaksi
Ilmoittaudu Lähiliikuntaa Porin Kouluissa -toimintaan
Image
Uutena aktiviteettina voit ilmoittautua tältä sivulta myös Lähiliikuntaa Porin Kouluissa -toimintaan mukaan. Löydät ilmoittautumislinkin alta. Tämä iltapäiväharraste yleisurheilu toiminta on suunnattu 1.-2. luokkalaisille urheilijoille ja toteutetaan oppilaan lähikoulussa kaudella 2023-2024.