Toiminta


Tältä sivulta löydät lisätietoja seuran jäsenmaksuista sekä toimintakäsikirjan.

Lisätietoja seuran toiminnasta saat Porin Yleisurheilun sihteeriltä sekä valmennusvastaavilta. 

Urheilukouluasioihin liittyen ensisijaisesti yhteys ikäryhmän vastuuvetäjään. Lisätietoja antaa myös
Kaisa Ihamäki 040 707 4191


Lataa toimintakäsikirja »

Image

Jäsenmaksu


Sisältää seuran sääntöjen mukaiset jäsenen oikeudet ja velvollisuudet sekä mahdollisuuden tutustua seuran harjoitteluvuoroilla erilaisiin harjoitustapahtumiin.

Jäsenmaksu on 20 €


Harrastusmaksu


Seuran jäsenmaksun lisäksi maksamalla harrastutsmaksun saat mahdollisuuden harrastaa seuran harjotusvuoroilla kuntoilumielessä yleisurheilua Karhuhallilla ja urheilutalolla, tai harjoitella kuntosaleilla. Harjoitusvuorot löytyvät Porin kaupungin timmi sivustolta. 

Harrastusmaksu on 50 €


Kausimaksu


Seurallamme on käytössä kausimaksu (jakso 1.10.-30.9.), joka on määrältään sama vaikka urheilija aloittaisi kesken kauden. Vuosittain katsotaan kesäkaudella (1.5.) aloittavien hinta erikseen. Pääsääntöisesti tämä hinta on ollut noin 65 % koko kauden hinnasta.

Haluatko tukea seuraa?
Liity kannatusjäseksi


Liittymällä seuran kannatusjäseneksi voit tukea seuramme toimintaa. Kannajajäseneksi voit liittyä jäseneksi  -valikon kautta. 

Kannatusjäsenmaksu on 20 €


Urheilukoulumaksu (4-13-vuotiaat) kausimaksu


(Jakso 1.10.-30.9.). Maksu on sama, vaikka harrastuksen aloittaisi kesken kauden. Kesäkaudella aloittavien (1.5. tai jälkeen) maksu on toistaiseksi ollut 65% koko kauden maksusta. Maksu löytyy ryhmän tiedoista. (ks. Harjoitusajat). (Käytössä kaudella 2022-2023. Kauden 2023-2024 tiedot päivittyvät syksyllä.)

Sisältää harjoitusvuorot, valmennuksen, seuran toiminnan taustakulut, pm-kisojen ilmoittautumismaksut ja mahdolliset yhteiskuljetukset, osallistumiset SeuraCup -kisoihin, päätöstilaisuuden sekä alle 11-vuotiaille seuratuotteen.


Nuorisourheilu


Nuorten urheilukoulu toimii ympärivuotisesti, järjestäen johdettuja harjoituksia 4-15-vuotiaille. Talvikaudella harjoittelu tapahtuu urheilutalolla ja Karhuhallilla, kesäkaudella Isomäessä, stadionilla ja moukaripörssissä.

Urheilukoululaiset osallistuvat edellytystensä mukaan kilpailutoimintaan niin Satakunnan alueella kuin valtakunnankin tasolla. Seura järjestää mahdollisuuksien mukaan myös omiakin mestaruuskilpailuja. Urheilukoululaisille järjestetään kauden päätyttyä palkitsemistilaisuus..

Yritetään myös järjestää lasten ja vanhempien yhteisiä tapahtumia. Lasten vanhempia innostetaan osallistumaan seuratoimintaan esim. toimitsijoiksi urheilukilpailuihin. Tavoitteena nuorisokilpailuissa on olla Satakunnan paras yleisurheiluseura.

URHEILUKOULUMAKSUUN SISÄLTYY:

 • Jäsenmaksu
 • Yllämainitut yleiset toiminann kulut
 • Osallistuminen kilpailuihin
  • Maastojuoksut, ottelut, viestit, huipentumat, seuraottelut ja hallihuipentuma (näihin ilmoittautuminen ohjaajan kautta ellei toisin sovita)
 • Osallistumismaksut ja kuljetukset kilpailuihin
  • Yhteiskuljetukset em. kilpailuihin jos lähtijöitä riittävästi
  • SeuraCup kuljetukset
 • Harjoitusvuorot
 • Urheilukoulumateriaalia (urheilukoulupaita alle 11-vuotiaille)
 • Valmennusmaksu

SEURAAVA ASIA EI SISäLLY URHEILUKOULUMAKSUUN:

 • Kun osallistut piirikunnallisiin kilpailuihin, ilmoittautumisen yhteydessä maksat ilmoittautumismaksun

Urheilijamaksu 350 €/kausi (14-vuotiaat ja vanhemmat) kausimaksu


Seura pyrkii järjestemään urheilukoulun jälkeen, sekä jo urheilukoulun aikana SM-ikäisille urheilijoille henkilökohtaista valmennusta. SM-kisäikäisten (14 -vuotiaat ja vanhemmat) urheilijamaksu on 350 €/kausi (jakso 1.10.-30.9.)

Maksu on sama, vaikka harrastuksen aloittaisi kesken kauden. Kesäkaudella aloittavien (1.5. tai jälkeen) maksu on toistaiseksi ollut 65% koko kauden maksusta.

Sisältää harjoitusvuorot, valmennuksen, seuran toiminnan taustakulut, pm-kisojen ja SM-kisojen ilmoittautumismaksut ja mahdolliset yhteiskuljetukset, osallistumiset SeuraCup -kisoihin sekä muut korvattavat kulut seuran korvaamissääntöjen mukaan (SM-kisojen matka-, majoitus- ja ruokailukulut). (Käytössä kaudella 2022-2023. Kauden 2023-2024 tiedot päivittyvät syksyllä.) Huom. maksu EI sisällä henk.koht.valmentajan kuluja tai korvauksia. Maksu ei sisällä myöskään vakuutusta, sen voi erikseen ottaa SUL:n kautta.

Seurallla on myös stipendijärjestelmä, josta maksetaan menestyksen mukaisesti bonusta. Saavutettu bonus maksetaan seuraavan vuoden kesällä/syksyllä, kun urheilija on edelleen edustanut seuraa stipendisääntöjen mukaisesti.


Harrastemaksu 150 € (yli 14-vuotiaat)


Sisältää ohjattua harjoittelua seuran harjoitusvuoroilla. Huom. maksu EI sisällä kilpailuiden ilmoittautumismaksuja (poislukien viestit ja SeuraCup -kisat). 


Aikuisurheilijamaksu 150 €


Sisältää harjoitustilojen käytön seuran vuoroilla ja pm-kisojen ilmoittautumismaksut. Huom. maksu EI sisällä SAUL SM-kisojen ilmouttautumismaksuja, eikä valmennusta.