Toiminta


Tältä sivulta löydät lisätietoja seuran jäsenmaksuista sekä toimintakäsikirjan.

Lisätietoja seuran toiminnasta saat Porin Yleisurheilun sihteeritlä sekä valmennusvastaavilta. 

Urheilukouluasioihin liittyen ensi sijaisesti yhteys ikäryhmän vastuuvetäjään. Lisätietoja antaa myös
Kaisa Ihamäki 040 707 4191

 


Lataa toimintakäsikirja »

Image

Jäsenmaksu


Sisältää seuran sääntöjen mukaiset jäsenen oikeudet ja velvollisuudet sekä mahdollisuuden tutustua seuran harjoitteluvuoroilla erilaisiin harjoitustapahtumiin.

Jäsenmaksu on 20 €


Harrastusmaksu


Sisältää seuran jäsenmaksun sekä mahdollisuuden harrastaa seuran harjotusvuoroilla kuntoilumielessä yleisurheilua, sählyä tai harjoitella kuntosaleilla.

Harrastusmaksu on 50 €


Urheilukoulumaksu


Sisältää seuran jäsenmaksun, yleiskulut (toimiston vuokra, kirjanpidon ja laskutuksen kulut, nettisivujen ja jäsenrekisterin ylläpitokulut, pankin palvelut, ohjaajien koulutuskulut), urheilukoulupaidan alle 11-vuotiaille, johdetut ympärivuotiset harjoitustilaisuudet vähintään kerran viikossa, osanottomaksut ja matkat piirihuipentumiin hallissa ja ulkona, sekä kauden päätöstilaisuuden tai vastaavan virkistytapahtuman.

Urheilukoulumaksu määräytyy syntymävuoden ja harjoitusryhmän mukaan. Tarkempi hinta löytyy Harjoitukset välilehdeltä, jossa myös ryhmän vastuuvetäjän yhteystiedot. 

Haluatko tukea seuraa?
Liity kannatusjäseksi


Liittymällä seuran kannatusjäseneksi voit tukea seuramme toimintaa. Kannajajäseneksi voit liittyä jäseneksi  -valikon kautta. 

Kannatusjäsenmaksu on 20 €

Nuorisourheilu


Nuorten urheilukoulu toimii ympärivuotisesti, järjestäen johdettuja harjoituksia 4-15-vuotiaille. Talvikaudella harjoittelu tapahtuu urheilutalolla ja Karhuhallilla, kesäkaudella Isomäessä, stadionilla ja moukaripörssissä.

Urheilukoululaiset osallistuvat edellytystensä mukaan kilpailutoimintaan niin Satakunnan alueella kuin valtakunnankin tasolla. Seura järjestää mahdollisuuksien mukaan myös omiakin mestaruuskilpailuja. Urheilukoululaisille järjestetään kauden päätyttyä palkitsemistilaisuus..

Yritetään myös järjestää lasten ja vanhempien yhteisiä tapahtumia. Lasten vanhempia innostetaan osallistumaan seuratoimintaan esim. toimitsijoiksi urheilukilpailuihin.Tavoitteena nuorisokilpailuissa on olla Satakunnan paras yleisurheiluseura.

URHEILUKOULUMAKSUUN SISÄLTYY:

 • Jäsenmaksu
 • Yllämainitut yleiset toiminann kulut
 • Osallistuminen kilpailuihin
  • Maastojuoksut, ottelut, viestit, huipentumat, seuraottelut ja hallihuipentuma (näihin ilmoittautuminen ohjaajan kautta ellei toisin sovita)
 • Osallistumismaksut ja kuljetukset kilpailuihin
  • Yhteiskuljetukset em. kilpailuihin jos lähtijöitä riittävästi
  • SeuraCup kuljetukset
 • Harjoitusvuorot
 • Urheilukoulumateriaalia (urheilukoulupaita alle 11-vuotiaille)
 • Valmennusmaksu

SEURAAVA ASIA EI SISäLLY URHEILUKOULUMAKSUUN:

 • Kun osallistut piirikunnallisiin kilpailuihin, ilmoittautumisen yhteydessä maksat ilmoittautumismaksun

SM-urheilijat ja aikuisurheilijat


Seura pyrkii järjestemään urheilukoulun jälkeen, sekä jo urheilukoulun aikana SM-ikäisille urheilijoille henkilökohtaista valmennusta. SM-kisäikäisten (14 -vuotiaat ja vanhemmat) urheilijamaksu on 350 euro / kausi (1.10.-30.9.)

Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, harjoitustilojen käytön, seuran valmentajien koulutuskuluja, sekä erikseen seuran korvaamissäännöissä (löytyy materiaalipankista) mainittujen korvaamisperusteiden mukaan pm- ja SM-kisojen kuluja.

Seurallla on myös stipendi järjestelmä, josta maksetaan menestyksen mukaisesti bonusta. Saavutettu bonus maksetaan seuraavan vuoden kesällä/syksyllä, kun urheilija on edelleen edustanut seuraa stipendi sääntöjen mukaisesti. 

Huom. maksu ei sisällä vakuutusta, sen voi erikseen ottaa SUL:n kautta. Samoin maksu ei sisällä henkilökohtaisen valmentajan valmennuspalkkiota.