Syyskuun tiedote

Kaudella 2023-2024 järjestetään vielä SM-viestit Turussa tulevana viikonloppuna ja meiltä on ilmoitettu tähän kilpailuun yhteensä kahdeksan joukkuetta. Tämän lisäksi 9-13 -vuotiaiden toiset piiriottelut kilpaillaan 24.9. Porissa – tänne tarvittaisiin vielä toimitsijoita, joten jos olet kiinnostunut näistä talkootehtävistä niin ota yhteyttä seuran toimihenkilöihin.

Seuramme urheilijat Eero Ahola, Pirkitta Marjanen sekä Veikka Loikas edustivat Suomea menestyksekkäästi Suomi-Ruotsi-maaottelussa Tukholmassa 2.-3.9.2023.

Lokakuussa pidetään toimitsijoille ja toimihenkilöille yhteinen virkistystapahtuma, tästä on luvassa lisää tietoa vielä syyskuun aikana.

Urheilukoulut pitävät syystauon omaan tahtiinsa, uusi kausi alkaa lokakuun alussa ohjaajan ilmoittamana aikana. Jos lapsi on jäämässä ryhmästä pois, siitä voisi jo ilmoittaa ohjaajalle, jotta saadaan lapsi jäsenrekisteristä pois.

Seuran täysi-ikäisiltä valmentajilta tullaan kysymään lupa rikosrekisteriotteen kysymiseen tämän kuun aikana.

Seuran on tarkoitus aloittaa Lähiliikuntaa Porin kouluissa -ryhmät 1-2-luokkalaisille lokakuun alusta, joten tätä ohjelmaa voi halutessaaan mainostaa myös uusille seuran toiminnasta kiinnostuneille urheilijoille sekä heidän vanhemmilleen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä: https://www.porinyleisurheilu.fi/seura/liity-jaseneksi/

Vapaaehtoistoimintaa suurella sydämellä -tapahtumaviikoilla päästiin yleisurheilun lajikokeilujen pariin omalla tapahtumaosuudellamme nimeltään Porin Yleisurheilu Suurella Sydämellä, viime kuussa. Avoimet ovet -tyyppinen päivä oli ensimmäinen laatuaan seurallemme ja ensi vuonna pyrimme tekemään tästä tapahtumastamme entistäkin paremman!

Näin Pori Harrastaa 2023 -tapahtuma vietettiin liikunnallisissa merkeissä tämän kuun alussa Karhuhallissa ja seuramme oli totta kai paikan päällä tässä hyvin järjestetyssä tilaisuudessa. Nähdään toivottavasti myös ensi vuonna!

Olimme järjestämässä Elovena Voimapäivää Meri-Porissa 5.9., jossa opittiin yleisurheilun alkeita. Kuvassa tapahtuman tunnelmia.

Seuran fanipaitoja, aurinkohattuja sekä pipoja saa ostettua mm. seuran toimistolta Antinkadulta TUL ry:n Satakunnan Piiri ry:n yhteydessä. Hinnat kaikkiin tuotteisiin ovat 15 €/kpl.

Kesäkuun alussa aloittanutta päätoimista seurakoordinaattoria Valtteria voi tulla tapaamaan toimistolle jos haluaa arkena pääsääntöisinä toimistotyöaikoina klo 8-16.

Jos et vielä ole ottanut kaikkia seuran sometilejä seurantaan niin kannattaa tehdä se nyt! Meidät löytää etusivujemme sometilien lisäksi nyt myös mm. LinkedInistä.