Tammikuun tiedote

Hei,

tiistaina 17.1. klo 17-19 on mahdollista osallistua matalan kynnyksen toimitsijakoulutukseen Karhuhallilla, aloitus luentosali kakkosessa (2). Koulutuksessa käydään läpi lasten yleisurheilun kilpailusääntöjä. Tänne voi osallistua täysin kokemattomana, taikka voi myös tulla kertailemaan. Ilmoittautuminen MyClubin kautta https://porinyleisurheilu.myclub.fi/flow/events/4968933 tai suoraan puheenjohtaja Kai Koskelle 050 437 2312. MyClubin kautta ilmoittautuessa ei haittaa vaikka osallistuminen tulee lapsen/nuoren nimellä.

21.1. kilpaillaan 17- ja 19- sarjan, sekä yleisen sarjan pm-hallit.

18.2. on vuorossa 9-15- vuotiaiden pm-hallit.

Näissä molemmissa kisoissa Porin Yleisurheilu on järjestävänä tahona, joten ilmoittautumismaksuja ei tarvitse maksaa. HUOM. Kilpailukalenterin kautta ilmoittautuessa järjestelmä ei vaadi maksua Porin Yleisurheilun urheilijoita. Toimitsijatehtävistä kiinnostuneet voivat ilmoittautua suoraan Harrille hapa92@outlook.com tai 0400 516 955. Toimitsijana pääset seuraamaan kilpailutapahtumaa aitiopaikalta ja olet tärkeä osa kisojen läpiviemisessä. Mahdollistat myös ohjaajien ja valmentajien toimimisen urheilijoiden kanssa kisatapahtumassa.

28.1. Kyläsaaren Kajastus, Porin Tarmo ja Ulvila Sport Team järjestävät ”Karhuhallin kisat”, huomaathan maksaa ilmoittautumismaksun itse ilmoittautumisen yhteydessä.

Muistakaa ostaa lisenssin SuomiSport palvelun kautta. Ohjeet löytyvät seuran sivuilta.

Kauden 2022 menestyksen perusteella haettavien stipendien haku aukeaa tammikuun aikana. Stipendien myöntämisen perusteet ja hakuohjeet löytyvät seuran sivuilta.

MyClubiin on hyvä päivittää aina ajantasaiset tiedot, varsinkin sähköposti.