Toukokuun tiedote, seuran kehittämispäivä ja uudet nettisivut

Hei,
huhtikuussa juostiin seuran omat maastojuoksukilpailut cup-muotoisena. Nämä toimivat hyvinä harjoituksina sunnuntaina 16.5. Kankaanpäässä juostaviin piirinmestaruusmaastoihin. Ilmoittautuminen kilpailukalenteri.fi kautta, 13.5. mennessä. Seuran maksaa ilmoittautumismaksut yhdellä kertaa.

Piirinmestaruus kilpakävelyt kävellään Porin Stadionilla tiistaina 18.5. Ilmoittautumiset kilpailukalenteri.fi kautta, 15.5. mennessä. Näihin kilpailuihin ei tarvitse maksaa ilmoittautumismaksua.
Kilpakävelyn harjoitusmahdollisuus on tiistaina 4.5. Porin stadionilla. Oma ohjaaja ilmoittaa tarkemman ajan.

Huomaathan, että vaikka sarjat ovat 9 -vuotiaista lähtien, niin myös nuoremmat voivat osallistua 9-vuotiaiden sarjaan kaikissa kevään, kesän ja syksyn piirinmestaruuskilpailuissa.

Seurakilpailut alkavat myös toukokuussa, kaikkiin näihin ilmoittautuminen kilpailukalenteri.fi sivun kautta. Seurakisoihin ei ole ilmoittautumismaksua oman seuran jäseniltä.

Lauantaina 15.5. järjestetään seuran kehittämispäivä. Seura haluaa jatkaa oman seuran kehittämistä, ja tällä kertaa se on Tähtiseura-hankkeen muodossa. Seuran johtokunta ei kuitenkaan pysty kehittämistyötä tekemään ilman, että te, jotka seurassa olette toimihenkilöinä, vanhempina tai liikkujina, antaisitte meille sisältöä ja tarvetta kehittämiselle. Ilmoittautua voit mukaan *seuran sivujen kautta (etusivulla linkki), MyClubin kautta (tapahtumat, muut) tai alla olevan linkin kautta.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScT29B80AxYFKjZbYkv8UVq9A8kaWYLCNk2pyHwwMM-uQQEng/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628
Jos et pääse osallistumaan, mutta haluat antaa mielipiteesi johonkin asiaan, voit laittaa sen sähköpostitse sihteerille tai puheenjohtajalle.

*Seuran uudet nettisivut julkaistaan tiistaina 4.5. Osoite pysyy samana porinyleisurheilu.fi. Sivuja kehitetään edelleen ja nyt jokaisella urheilukouluryhmällä on toimivat "omat" sivut seuran sivuilla.

Valtakunnallisesti tuleva yleisurheilukesä starttaa yleisurheiluviikolla, jonka jatkoksi on rakennettu kansallinen Seurakisapäivä. Tätä vietetään ensimmäisen kerran 1.6.2021. Informomme yleisurheiluviikon ohjelmasta Porin Yleisurheilun osalta myöhemmin.

terveisin Porin Yleisurheilu