Toukokuun tiedote

Moikka. Alla toukokuun ajankohtaiset aiheet:

PM-maastot Ulvilassa 9.5. Seura maksaa osallistumismaksut. Ilmoittaudu tästä.

Samana päivänä 9.5. Porin torilla pidetään SataSelkää -koko perheen iloinen tapahtuma kello 12–15. Tapahtumassa on mukana Fyysinki Oy, Suomen aivo- ja selkäliitto, Porin Yleisurheilu sekä Nooralotta Neziri ja kyykkyhaaste osallistujille!

23.5. pidetään Porin stadionin kesäkauden avaus -tapahtuma. Kaikki urheilukoululaiset ovat perheineen tervetulleita tapahtumaan. Luvassa on juoksua, hyppyjä ja heittoja sekä maastocupin palkintojen jako. Samassa tapahtumassa pidetään kaveripäivä, eli ota myös ystäväsi mukaan yleisurheilemaan!

PM-Sisukävelyt Porissa 30.5. Ilmoittaudu tästä.

Toimitsijoita tarvitaan Porin Yleisurheilu Gameseihin. Ilmoittautuminen Harri Paattiniemelle hapa92@outlook.com tai Kai Koskelle kai.koski3000@gmail.com 

Urheilukoulut siirtyvät ulos Porin stadionille / Porin metsään viimeistään 20.5. alkaen. Myös kevään kolme seuramaastokisaa on nyt saatu juostua Suomen kevään vaihtelevissa olosuhteissa… Kiitos kaikille reippaille osallistujille!

Kesän kilpailukausi lähestyy kovaa vauhtia. Muistathan ostaa lisenssin, myös pienimmille urheilijoille.

Seuran toimistolla on Porin Yleisurheilun lierihattuja, t-paitoja ja tupsupipoja, kaikki hintaan 15 €. Seuratuotteet ovat ostettavissa mahdollisesti kesällä stadionin kisoissa tai olemalla yhteydessä toimistoon toimisto@porinyleisurheilu.fi.

Tulevina vuosina Porin stadionilla järjestetään isoja kansallisia kisoja. Kesällä 2026 käydään 19–22-vuotiaiden SM-kisat ja kesällä 2027 Kalevan Kisat!